Bilepa Trade je osnovana 2005.godine sa namerom da promoviše uvodjenje elektro vozila MELEX u oblasti transporta, logistike, industrije, turizma i agrobiznisa. Želimo da uvodjenjem elektro vozila promovišemo ekološke vrednosti, zaštitu životne sredine, brigu o prirodnoj i kulturnoj baštini, osiguranje i kontinuitet održivog razvoja.

Takodje, našim klijentima - komunalne službe (čistoća, zelenilo, pogrebne usluge, policija), medicinski, turistički, sportski  i golf centri, nudimo primenu elektro vozila, kao ekološki prihvatljivo i moderno rešenje za unutrašnji transport, takozvani „zeleni transport” ( 0grCO2/km ) i uštedu energije kao posledicu korišćenja alternativnih izvora, uz istovremeno povećanje efikasnosti i rentabilnosti poslovanja i smanjenje zagadjenosti životne sredine.

U tom cilju želimo da što bolje razumemo potrebe klijenata i da zajednički pronadjemo  najbolje rešenje u odabiru elektro vozila u pogledu tehničkih karakteristika radi optimalnog zadovoljenja potreba. Ako imate posebne zahteve za upotrebu vozila ili konstrukcije, predložite nam, pitajte nas, kao specijalisti sve vaše zahteve i želje sprovešćemo u delo.

 

NA PRAVOM STE MESTU AKO ŽELITE DA KUPITE SERVISIRATE ILI IZNAJMITE ELEKTRO VOZILA MELEX.
SA NAMA ĆETE UVEK NAĆI NAJBOLJE REŠENJE ZA VAŠE TRANSPORTNE PROBLEME.

 

Bilepa trade - generalni zastupnik za Melex vozila
 

Copyright © 2006 - Bilepa Trade d.o.o. - Sva prava zadržana