MELEX „of road“ elektro vozila, sa oznakom XTR su specijalno dizajnirana vozila sa visokim vešanjem i dezeniranim gumama (ATV), koji omogućavaju kretanje u ekstremnim uslovima i teškim terenima, što ih čini nezamenljivim za rad u oblasti šumarstva, poljoprivrede, specijalnim rezervatima prirode, eko, etno, lovnom i agroturizmu i kao vozila za rekreaciju, zabavu i rentiranje u planinskim i drugim turističkim centrima.
Primenom MELEX „of road“ eko vozila na elektro pogon u rezervtima prirode i lovištima omogućuje se organizovan odlazak gostiju u obilazak rezervata i lovišta, održavanje hranilišta, te i transport robe i lovačke opreme.
MELEX elektro vozila pokazala su se izdržljiva, prakrična, izuzetno jednostavna i ekonomična u održavanju i eksploataciji, a njihov tihi rad i jednostavnost u upravljanju omogućila su primenu i u do tada nezamislivim situacijama.
XTR vozila mogu služiti za prevoz od 2 do 6 osoba i prevoz tereta od 150 kg do 1000 kg u zavisnosti od modela i mogu se koristiti svuda gde je potrebno obezbediti prevoz ljudi i tereta na kratke distance. Sa dodatnom opcijom motora mogu savladavati uspone i do 35%.
Pojedini modeli MELEX elektro vozila imaju homologaciju tj. ispunjavaju zahteve CE (Evropske Unije) i po medjunarodnoj usaglašenoj kategorizaciji, kao sporo vozilo ODOBRENI SU ZA SAOBRAĆAJ NA JAVNIM PUTEVIMA I KOD NAS SE MOGU REGISTROVATI KAO LAKI I TEŠKI ČETVOROCIKL.

Kargo vozila

Model XTR-565 - 2 osobe plus kratka površina za tovar 250kg, visoka suspenzija

Standard:

telo napravljeno thermo formiranjem - ABS plastika, hidrauličke kočnice, baterije, punjač, 2 tačke sigurnosnih pojaseva, puna svetlosna instalacija, brzinomer, stepen prenosa 13:1, indikator pražnjenja baterije, točkovi 20,5

Opcije:

Nadstrešnica na vrhu, vetrobran, kućište, kuka za vuču, pocinkovan ram, pod od nerđajućeg čelika, sistem ispunjavanja vode u baterijama, različite boje vozila (palete RAL), stepen prenosa 16:1, za sve vrste tereta, svetlo na krovu, terenski točkovi

 

Standardne boje: Bilepa trade, generalni zastupnik za Melex vozila za teritoriju Srbije i Makedonije bela RAL 9016
  Bilepa trade, generalni zastupnik za Melex vozila za teritoriju Srbije i Makedonije zelena RAL 6005
Tehničke karakteristike:
Tehničke karakteristike

Copyright © 2006 - Bilepa Trade d.o.o. - Sva prava zadržana